ua en ru

Обрання запобіжного заходу Бубенчику перенесено на 27 квітня

Обрання запобіжного заходу Бубенчику перенесено на 27 квітня Фото: Іван Бубенчик (УНІАН)

Двоє народних депутатів готові взяти Бубенчика на поруки

Печерський районний суд Києва переніс на 27 квітня 2018 року засідання з обрання міри запобіжного заходу Івану Бубенчику, підозрюваного у причетності до вбивств спец призначенців "Беркуту". Про це у залі суду заявив суддя Олексій Соколов, передає кореспондент "РБК-Україна".

"У засіданні оголошується перерва. Суд на місці ухвалив - призначити наступне засідання на 27 квітня 2018 року на 14 годину", - сказав суддя Соколов.

Відомо, що перерву оголошено з тієї причини, що що сторона захисту подала клопотання про введення у справу ще двох адвокатів.

"Оскільки ще двоє захисників хочуть долучитися до справи, просимо перенести засідання", - сказала адвокат Леся Кляровська.

Сам Іван Бубенчик після засідання заявив, що підозру не читав і не знає, чому його судять.

"Я підозру не читав, не знаю", - сказав він.

Разом з тим, в суді встигли розглянути два клопотання. Так, перше клопотання про виклик на допит осіб у судове засідання, які, за словами сторони захисту, мали свідчити про невинуватість Бубенчика. Друге клопотання суддя також відхилив, а саме щодо зміни старшого групи прокурорів.

Також у суд у вівторок, 24 квітня, прийшли народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які висловили готовність взяти на поруки Бубенчика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суді у справі активіста Євромайдану Івана Бубенчика інтереси підозрюваного представляються двоє адвокатів.