ua en ru

З Криму виведено 1,1 тис. військовослужбовців ВВ України

Військовослужбовці внутрішніх військ Кримського територіального командування 28 березня 2014 р. здійснили передислокацію своїх сил на континентальну частину держави.

Військовослужбовці внутрішніх військ Кримського територіального командування 28 березня 2014 р. здійснили передислокацію своїх сил на континентальну частину держави. Тепер 1,1 тис. військовослужбовців продовжать проходити службу в військових частинах Національної гвардії України, повідомляє прес-служба ВВ МВС України.

"Неподалік від кордону з Кримським півостровом у Херсонській області, офіцерів, прапорщиків, сержантів та солдат строкової служби зустрічали з почестями та військовим оркестром. Як рідних синів, воїнів вийшли зустріти жителі неподалік розташованих районів Херсонської області та представники місцевих органів влади", - йдеться у повідомленні.

До військовослужбовців звернувся командувач внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Степан Полторак. Він подякував особовому складу за витримку, проявлену мужність, вірність військовій присязі та нагородив відзнаками МВС та внутрішніх військ. Після завершення урочистостей військові правоохоронці роз'їхались у різні куточки України.