ua en ru

Через тиск Росії в ПР наростають дискусії щодо євроінтеграції України, - Єфремов

Через тиск Росії на Україну, у фракції Партії регіонів наростають дискусії щодо євроінтеграції. Про це заявив лідер Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в парламенті, передає кореспондент РБК-Україна.

"Чесно кажучи, ситуація, яка сьогодні є в фракції Партії регіонів, вона назріла для того, щоб ми сказали з деяких питань правду... В результаті того, що почав здійснюватися тиск з боку Російської Федерації, в результаті того, що в регіонах ми почали втрачати робочі місця, в результаті тиску, який йде на кордоні, і нових умов поставок в рамках Митного союзу, коли підприємства з боку Росії часом відмовляються від раніше укладених контрактів, ми стали стикатися в регіонах з тим, що наші виборці почали задавати нам запитання: "а як нам бути в цій ситуації?" - заявив Єфремов.

Він зазначив, що тиск Росії на Україну є важливим питанням для людей, які проживають на територіях, що межують з Росією.

"В результаті у фракції йдуть дискусії щодо євроінтеграції, вони проходять набагато складніше, ніж ми це робили раніше", - зазначив Єфремов.