ua en ru

У Івано-Франківській області автомобіль в’їхав у поїзд, є загиблий

У Івано-Франківській області автомобіль в’їхав у поїзд, є загиблий Фото: ДТП у Івано-Франківській області (if.npu.gov.ua)

Внаслідок ДТП один пасажир авто загинув, ще одного госпіталізовано

У Івано-Франківській області вчора вночі, 17 травня 2018 року, автомобіль в’їхав у поїзд, внаслідок події одна людина загинула. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області.

Як зазначається, аварія сталася о 23:10 на переїзді в смт. Букачівці, Рогатинського району.

Повідомляється, що 22-річний водій автомобілю Volkswagen Golf не врахував дорожню обстановку, а також "проявивши неуважність, нехтуючи увімкнений сигнал світлофора та опущений автоматичний шлагбаум" виїхав на залізничний переїзд, де допустив зіткнення з потягом сполученням Івано-Франківськ-Київ.

Внаслідок ДТП загинув 22-річний пасажир автомобіля, ще один 16-річний пасажир був госпіталізований. Як зазначається, водій внаслідок аварії не постраждав, також зазначається, що він був тверезим.

Наразі за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На Прикарпатті автомобіль в’їхав у поїзд (ФОТО) Дорожньо-транспортна пригода із летальним наслідком трапилася вчора,...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області 18 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області вчора вранці, 17 травня 2018 року, пасажирський автобус з’їхав у кювет, внаслідок чого постраждали 6 осіб.