ua en ru

У Чернівецькій області пасажирський автобус з’їхав у кювет, є постраждалі

У Чернівецькій області пасажирський автобус з’їхав у кювет, є постраждалі Фото: ДТП у Чернівецькій області (cv.npu.gov.ua.jpg)

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області постраждали 6 осіб

У Чернівецькій області сьогодні вранці, 17 травня 2018 року, пасажирський автобус з’їхав у кювет, внаслідок чого постраждали 6 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

"Вранці, 17 травня на автодорозі у селі Коровія сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Маршрутний автобус сполученням Глибока-Чернівці, з метою уникнення дорожньо-транспортної пригоди з автомобілем "Форд", з’їхав у кювет. Легковик їхав попереду автобуса у попутному напрямку", - йдеться у повідомлені.

Як зазначається, внаслідок ДТП шестеро пасажирів автобуса з тілесними ушкодженнями госпіталізовано. Наразі на місці події працюють правоохоронці.

У Глибоцькому районі внаслідок ДТП травмувалися шестеро пасажирів автобуса #поліція #дтп #автобус #нпу На місці події...

Опубліковано Поліція Чернівецької області 17 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові 14 травня 2018 року сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участі 7 автомобілів, внаслідок чого постраждав один із водії.