ua en ru

Виконком УЄФА в Києві вибере господарів фіналів єврокубків 2020 року

Виконком УЄФА в Києві вибере господарів фіналів єврокубків 2020 року Фото: м'яч фіналу Ліги чемпіонів у Києві (twitter.com/ChampionsLeague)

Засідання в столиці України пройде 24 травня

Виконком Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) на засіданні в Києві оголосить міста, які стануть господарями фінальних матчів єврокубків в 2020 році. Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

Засідання виконкому УЄФА в столиці України пройде 24 травня. Вибір міст-господарів фінальних матчів є першим пунктом на порядку.

На проведення фінального матчу Ліги чемпіонів в 2020 році претендують Лісабон і Стамбул. Заявки на проведення фіналу Ліги Європи подали Порту і польський Гданськ. За Суперкубок УЄФА борються відразу дев'ять країн: Білорусь, Фінляндія, Франція, Албанія, Ізраїль, Казахстан, Молдова, Північна Ірландія, Португалія.

Києва 26 травня візьме фінал Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться іспанська "Реал" і англійський "Ліверпуль". Фінал Ліги Європи за участю іспанського "Атлетіко" і французького "Марселя" пройде 16 травня в Ліоні (Франція). У 2019 фінал Ліги чемпіонів пройде в Мадриді, а Ліги Європи - в Баку.