ua en ru

В Іспанії зі складу зброї викрали 80 гвинтівок

В Іспанії зі складу зброї викрали 80 гвинтівок Фото: гвинтівка (flickr.com/RonSpomerOutdoors)

У Мадриді невідомі пограбували склад стрілецької зброї

У столиці Іспанії Мадриді зі складу зброї невідомі викрали 80 гвинтівок і гроші. Про це повідомляє місцевий канал TeleMadrid, посилаючись на власні джерела.

"Напад на збройний склад відбулося рано вранці в неділю на вулиці Лопес де Ойос № 27. Це житловий будинок, периметр з парканом, на базі якого знаходився приватний арсенал", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, всього було викрадено 80 гвинтівок, матеріали з високим технологіям і гроші, сума яких не уточнюється. Злочинців особливо цікавило зброї з оптичним прицілом.

Наголошується, що злодії були "справжніми експертами" у викраденнях. Вони зуміли відключити подвійну систему сигналізації, а також камери відеоспостереження. Так, зловмисники потрапили на склад через дірку, зроблену у сусідньому приміщенні, і за допомогою газового різака розкрили сейфи.

На даний момент кількість викрадачів невідомо. Співробітники правоохоронних органів розслідують усі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі правоохоронці у місцевого жителя вилучили великий арсенал зброї та боєприпасів.