ua en ru

В ІС назвали втрати бойовиків на Донбасі за тиждень

В ІС назвали втрати бойовиків на Донбасі за тиждень Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Підтверджені втрати бойовиків на Донбасі склали 10 осіб

За минулий тиждень підтверджені втрати бойовиків на Донбасі склали 10 осіб. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За даними Тимчука, в період з 28 листопада по 4 грудня 2017 року підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 10 осіб. Зокрема, втрати понесли підрозділи противника в Горлівці, Донецьку, Макіївці, Новоазовську, Луганську та Брянці.

Крім того, за інформацією групи "Інформаційний спротив" для забезпечення діяльності частин і з'єднань бойовиків ДНР/ЛНР за останній час з території Росії було доставлено близько 1000 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В последний недельный период российские оккупационные войска ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що бойовики готують провокаційний обстріл окупованого Первомайська. Житлові райони окупованого міста мають намір обстріляти з мінометів, щоб звинуватити в цьому сили АТО та посилити антиукраїнські настрої серед місцевого населення.