ua en ru

В ІС назвали найбільш схильні до зовнішньої дестабілізації міста України

В ІС назвали найбільш схильні до зовнішньої дестабілізації міста України Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Одеса, Запоріжжя, Маріуполь, Кривий Ріг та Харків названі найбільш схильними до дестабілізації

Одеса, Запоріжжя, Маріуполь, Кривий Ріг та Харків є найбільш схильними до зовнішньої дестабілізації містами України. Про це йдеться в результатах дослідження, які опублікував координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

Зокрема, Тимчук опублікував інфографіку, де в якості найбільш схильних до зовнішньої дестабілізації зображені Одеса, Запоріжжя, Маріуполь, Кривий Ріг та Харків. При цьому він уточнює, що це далеко не повний список міст з "проблемними" мерами.

"Є маса питань щодо ситуації в малих містах, особливо - на Донбасі. Ситуація у Миколаєві (після відставки мера) та Херсоні (постійні "гойдалки" між міською та обласною владою) також не додає оптимізму", - зазначив Тимчук.

Таким чином, найбільш схильною до зовнішньої дестабілізації вказана Одеса. Також повідомляється, що в цих містах мери готують підгрунтя для перетворення децентралізації влади на федералізацію шляхом монополізації фінансових потоків, підпорядкування інформаційного простору та придушення проукраїнських структур.

Нагадаємо, раніше в російській Держдумі заявили, що можливі поставки зброї з США "підірвуть" ситуацію в Україні.