ua en ru

Ірландія - Швеція: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Ірландія - Швеція: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Ірландія - Швеція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Ірландія - Швеція. Онлайн-трансляція матчу Ірландія - Швеція на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися матч можна на каналі "Футбол". Чудовий Златан Ібрагімович поведе свою команду проти міцної збірної Ірландії.

13 червня, 19:00
Сен-Дені, "Стад де Франс"
Ірландія - Швеція 1:1
Голи: Хулахан, 48 - Кларк, 72 (автогол)

Ірландія: Рендольф, Коулман, Кларк, О'шi, Уїлан, Маккарті (Макгiдi, 84), Лонг, Хендрік, Уолтерс (Макклiн, 64), Брейді, Хулахан (Кiн, 79)
Швеція: Ісакссон, Лустіг (Йоханссон, 44), Гранквіст, М. Ольссон, Нільссон-Лінделоф, Форсберг, Чельстрем, Берг (Гвiдеттi, 58), Ларссон, Левицькі (Екдаль, 85), Ібрагімович

У першому матчі першого туру групи Е фінальної частини Євро-2016 зустрінуться збірні Ірландії та Швеції. Поєдинок пройде на стадіоні Стад де Френс в Сен-Дені.

Златан Ібрагімович, який вже досяг статусу живої легенди своєї збірної, оцінив суперників по групі E як "дуже сильних". Головними суперниками шведів у відбірковому квартеті найімовірніше будуть збірні Італії та Бельгії. Незважаючи на це, перший матч континентальної першості не буде легкою прогулянкою для команди Ібрагімовича – ірландці не настільки слабкі, щоб просто подарувати кожному з своїх суперників по три очки.

Підопічні Мартіна О'Нілла сприймаються ближче до міцних середнячкiв, ніж до аутсайдерiв Євро-2016. У розпорядженні ірландців немає зірок європейського масштабу, а Роббі Кін, який і в молоді роки не дотягував до цього статусу, давно пройшов пік своєї кар'єри і доживає останні роки в професійному футболі. Тим не менш, збірна Ірландії вміє дивувати, протиставляючи "зiрковим" суперникам характер і атлетизм.

Ірландія - Швеція: онлайн-трансляція матчу Євро-2016Фото: Златан Ібрагімович

Нападник збірної Швеції Златан Ібрагімович:

"Зіграти проти ірландців буде дуже цікаво. З цією командою ми нещодавно провели два важких відбіркових матчі, і немає сумнівів, що зараз легше не буде".