ua en ru

Новий iPhone отримає підтримку стилуса

Новий iPhone отримає підтримку стилуса Фото: офіс Apple (flickr.com/Andy)

Раніше вже були чутки з приводу підтримки Apple Pencil

У вересні 2019 року з'являться нові флагмани iPhone, які підтримуватимуть Apple Pencil. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Business Insider.

Зазначається, що представники дослідницької фірми Citi Research випустили звіт, в якому вказали свої очікування від нової колекції iPhone, яка буде представлена ​​у вересні поточного року.

'Багато з пунків звіту щодо функцій гаджетів вже підтверджені останніми витоками. Однак підтримка Apple Pencil до цього широко не обговорювалася. Проте чутки про таке нововведення ведуться досить давно", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що стилус Apple був представлений у 2015 році, коли компанія випустила першу лінійку iPad Pro. У даний час стилус, який отримав дві версії, підтримують лише новітні iPad Pro, а також iPad Air або mini.

Також, новий iPhone отримає збільшений акумулятор і три модуля камери, але ціна на гаджети повинна залишитися на рівні торішніх моделей.

Нагадаємо, в березні були опубліковані перші креслення нового iPhone XI.

Передбачається, що Apple представить три моделі iPhone в 2019 році. Серед нововведень, які готує компанія, - потрійна камера на задній панелі для преміальної моделі і подвійні камери для двох інших.