ua en ru

Інтерпол припинив розшук Княжицького, - МВС

Інтерпол припинив розшук Княжицького, - МВС Микола Княжицький

Інтерпол припинив розшук народного депутата з фракції "Народного фронту" Миколи Княжицького. Про це сьогодні в ході прес-конференції "Національна громадська платформа запрошує до реформування МВС у відкритому форматі" повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Такий заріс Інтерполу був нами отримано деякий час тому, і мала місце червона картка Інтерполу, виставлена поліцією Камбоджі, звинувачуючи Княжицького за фіксованою датою його перебування у злочині. Прямо скажу, що цей запит оформлений, як нам здалося, з рядом сумнівної інформації, якою ми провели перевірку, встановили цю інформацію. Ми отримали заяву Миколи Княжицького на цей рахунок. Нами підготовлено та направлено відповідне нормативне звернення в штаб-квартиру Інтерполу і відповідно в Камбоджу. В 12 годин офіційно розпочався обмін з Інтерполом з цієї інформації, і в 14:15 прийшла інформація про те, що на час розслідування цих дивних шорсткостей, розшук припинено", - сказав Аваков.

Нагадаємо, народний депутат Микола Княжицький звинуватив російського бізнесмена Костянтина Кагаловського у фальсифікації справи проти нього.