ua en ru

Інформація про замінування будівлі суду в Харкові не підтвердилася

Інформація про замінування будівлі суду в Харкові не підтвердилася Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування

Інформація про замінування будівлі суду на вулиці Валентинівській в Харкові не підтвердилася. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Експерти оглянули 1400 кв. метрів приміщень та 2000 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 172 громадянина. Жодних вибухових речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що сьогодні невідомий чоловік повідомив правоохоронцям, що заміновано будівлю районного суду на вулиці Валентинівській. Внаслідок обшуку вибухових речовин не виявлено. Наразі вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування.

Поліцейські Харкова перевірили інформацію щодо замінування районного суду Експерти оглянули 1400 кв. метрів приміщень т...

Опубліковано Поліція Харківщини 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліцейським повідомили про замінування суду в Київському районі Харкова. За адресою працювала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції та експерти вибухотехнічного управління харківської поліції.