ua en ru

Іньєста ризикує пропустити матч-відповідь Ліги чемпіонів "Барселони" з "Челсі"

Іньєста ризикує пропустити матч-відповідь Ліги чемпіонів "Барселони" з "Челсі" Фото: Іньєста і Вальверде (fcbarcelona.com)

Гравець отримав травму в грі з "Атлетіко" і достроково покинув поле

Півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста отримав травму стегна в центральному матчі 27 туру чемпіонату Іспанії з мадридським "Атлетіко" (1:0) і був змушений покинути поле вже на 36 хвилині. Про це повідомляється на сайті каталонського клубу.

Про точні терміни відновлення капітана "Барселони" стане відомо після того, як хавбек пройде медобстеження. Видання Marca прогнозує, що іспанський півзахисник повернеться в лад не раніше, ніж через три тижні.Таким чином, гравець з більшою частки ймовірності не зможе допомогти команді в матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів з лондонським "Челсі".

Відповідаючи на питання про можливу відсутність Іньєста в найближчих матчах, тренер Ернесто Вальверде відповів: "Ми втрачаємо унікального гравця, незамінного. Важко знайти заміну для нього, тому що в світі немає такої людини, як він. Будемо сподіватися, що травма не є серйозною" .

Гра "Барселона" - "Челсі" відбудеться 14 березня в столиці Каталонії. Перший матч завершився з рахунком 1:1, а Іньєста відзначився гольовою передачею на Ліонеля Мессі.

У цьому сезоні Андрес провів за "Барселону" 31 матч, забив 1 гол і віддав 3 гольові передачі.

Нагадаємо, раніше захисник "Барселони" Нелсон Семеду в кінцівці матчу 25 туру іспанської Прімери з "Жирона" (6:1) отримав травму, через яку вибув з ладу на п'ять тижнів і пропустить матч-відповідь з "Челсі".