ua en ru

Ігор Рубан призначений головою наглядової ради ПАТ "Укртранснафта" замість Ігоря Кирюшина

Ігор Рубан призначений головою наглядової ради ПАТ "Укртранснафта" замість Ігоря Кирюшина. Про це свідчать дані в повідомленні підприємства в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Рішенням загальних зборів акцiонерiв вiд 28 серпня 2013 р. № 27 Кирюшин звільнений з посади голови наглядової ради ПАТ "Укртранснафта", яку він обіймав з 06 грудня 2010 р. Цим же рішенням він призначений членом наглядової ради підприємства.

Водночас, Ігоря Рубана, який обiймав посади заступника директора ТОВ "Українсько-казахська нафтотранспортна компанiя "Транс-Юг", директора ТОВ "Транспортна група", помiчника народного депутата України, директора Департаменту з питань виробництва традиційних та альтернативних видiв палива Мiнiстерства енергетики та вугiльної промисловостi України, обрано головою наглядової ради ПАТ "Укртранснафта".

ПАТ "Укртранснафта" створене в 2001 р. на базі ДАТ "Магістральні нафтопроводи "Дружба" і ДАТ "Придніпровські магістральні нафтопроводи" з метою оптимізації роботи нафтотранспортної системи України. Засновником і єдиним акціонером компанії є НАК "Нафтогаз України".