ua en ru

Ідеальний кандидат: вибираємо засоби для демакіяжу

Ідеальний кандидат: вибираємо засоби для демакіяжу

Ретельний демакияж - запорука здоров'я і краси. Без щоденного очищення шкіра стає тьмяною, схильною до появи висипань і подразнень. Магазини косметики пропонують широкий асортимент спеціальних засобів для зняття макіяжу і вмивання. Спробуємо розібратися в їх видах, особливості, плюси і мінуси.

Протягом дня особа покривається частками пилу, змішаної з шкірним жиром, потім і макіяжем. Повністю змити ці забруднення звичайною водою з милом або пінкою неможливо. Знадобляться більш дієві засоби, спеціально призначені вмивання. Очищати обличчя необхідно не тільки від косметики, але і від масел, які залишаться після демакіяжу. Тоді епідерміс зможе вільно дихати і вбирати Догляду кошти, нанесені перед сном.

Косметична індустрія пропонує величезний вибір продукції для очищення шкіри обличчя. Можна швидко і зручно замовити засоби для зняття макіяжу в Eva.ua. Але перед покупкою потрібно розібратися, якими бувають продукти для демакіяжу, для чого призначаються і який засіб підійде саме вам.

Види продукції для демакіяжу

Щоб правильно підібрати відповідні для очищення шкіри продукти, потрібно враховувати її тип (жирна, суха, нормальна або комбінована), специфіку макіяжу (звичайний або водостійкий), потреби в додатковому догляді (зволоження, ревіталізація, омолодження, тонизирование). Для всіх потреб і типів епідермісу розроблений певний вид засобів для демакіяжу.

Пінка, гель, мус

Такі косметичні засоби призначені виключно для видалення бруду і косметики (не водостійкі). Ідеально підходять для жирного типу шкіри, так як не містять масел. Глибоко очищають і злегка підсушують шкірний покрив. У більшості випадків такі засоби не підходять для зняття макіяжу з очей.

Молочко, вершки, крем

До складу цього виду продукції, крім очищувальних, входять зволожуючі і живильні компоненти. Такі засоби ідеальні для людей із сухою, чутливою і в'янучої шкірою. Продукція підходить для зняття макіяжу з губ. Власницям жирного типу шкірного покриву слід звертати увагу на склад і призначення таких засобів.

Мицеллярная вода

Новинка косметичної індустрії, яка встигла полюбитися багатьом жінкам. Являє собою рідину, яка містить очищаючі і Догляду компоненти, наприклад, рослинні екстракти. Такий засіб м'яко видаляє макіяж (не водостійкі), залишаючи відчуття чистоти і свіжості. До того ж тонізує шкірний покрив, тому може використовуватися як тонік. Підходить для шкіри будь-якого типу.

Гідрофільне масло

З видаленням водостійкої косметики добре справляються жири. Косметологи розробили гидрофильное масло - рослинний жир (з оливок, персика, мигдалю і т. Д.), Оброблений особливим чином. Продукт підходить для шкіри будь-якого типу. Спочатку масло слід нанести на суху шкіру, рівномірно розподіляючи масажними рухами. Далі потрібно намочити руки і злегка потерти особа. Після контакту з водою засіб перетворюється в легко змивається емульсію. Гідрофільні масло глибоко проникає в пори, прекрасно розчиняє макіяж і забруднення, покращує стан шкіри. Однак, щоб повністю позбутися від залишків продукту, рекомендується після його застосування додатково скористатися пінкою, гелем для вмивання або тоніком.

Двофазна рідина

Це ідеальний засіб для видалення стійкого макіяжу. Продукт являє собою подвійну рідина, одна частина якої - масляний розчин з очисними і живлять компонентами, а друга - вода з рослинними екстрактами. Двофазна рідина прекрасно справляється з ВВ-кремами, водостійкою тушшю і незмивним гелів лайнерами. Якісні рідини не містять барвників, ароматизаторів та інших алергенів.

Серветки

Просочені м'яким засобом для демакіяжу серветки незамінні в дорозі. Вони прості і зручні у використанні, добре видаляють косметику (крім водостійкою).

Різноманітність сучасних засобів для видалення макіяжу дозволяє підібрати підходящий за ціною і якістю продукт. Орієнтуйтеся на свій тип шкіри і її потреби. І пам'ятайте, що щоденний ретельний демакіяж - необхідність, яка повинна стати звичкою. Така процедура надовго дозволить зберегти красу і здоров'я шкірного покриву.