ua en ru

Ібрагімович повернувся до тренувань з основою "Манчестер Юнайтед"

Ібрагімович повернувся до тренувань з основою "Манчестер Юнайтед" Фото: Златан Ібрагімович (instagram.com/iamzlatanibrahimovic)

Але тренери поки обмежують шведа від контактних єдиноборств

Нападник англійського "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович близький до повернення в стрій після травми. Про це повідомляє The Sun.

Шведський футболіст вже приступив до тренувань з основною командою, але з невеликими обмеженнями. Зазначається, що тренери поки обмежують шведа від контактних єдиноборств.

Швед виступав за "червоних дияволів" у сезоні 2016/17, за підсумками якого покинув клуб на правах вільного агента. Манкуніанці не стали продовжувати контракт з форвардом, оскільки в квітні він отримав важку травму - планувалося, що він зможе відновитися до початку 2018 року.

Відновлення Ібрагімовича пройшло швидше прогнозованого, після чого МЮ підписав з ним контракт. У минулому сезоні в складі англійського клубу він взяв участь в 46 матчах у всіх турнірах, забивши 28 м'ячів. Разом з МЮ він виграв Суперкубок Англії, Кубок ліги і Лігу Європи.

У груповому етапі Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" зіграє з ЦСКА, "Бенфікою" і "Базелем".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нападаючий Златан Ібрагімович може підписати контракт з "Манчестер Юнайтед" з функцією граючого тренера.