ua en ru

І.Суркіс ставить перед "Динамо" завдання вийти в півфінал Ліги Європи

Президент футбольного клубу "Динамо" Київ Ігор Суркіс ставить перед клубом завдання вийти в півфінал Ліги Європи. Про це І.Суркіс відразу після жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи заявив РБК-Спорт.

"Ми ставимо завдання поступово. Перед "Бешикташем" я говорив, що все треба робити крок за кроком і ставити нові цілі після того, як пройдені попередні. Зараз у нас на порядку денному "Брага" і ми ставимо завдання вийти в півфінал. Ні про яких інших суперниках ми не думаємо. Якщо пройдемо далі - ставитимемо нові завдання", - сказав І.Суркіс.
Він підкреслив, що необхідно зі всією серйозністю підійти до цього суперника, оскільки команда вибила одного з фаворитів нинішнього сезону Ліги Європи - англійський "Ліверпуль". Крім того, президент команди додав, що зараз португальський футбол на підйомі, про що свідчить три команди з цієї країни в чвертьфіналі. "Я думаю, (тренер "Динамо") Юрій Сьомін і його тренерський штаб уважно вивчать суперника і знайдуть ключі до цієї непростої команди", - резюмував І.Суркіс.
Зараз, за словами І.Сурксіса, першочергові завдання для команди це відновити травмованих гравців - Тараса Михалика і Артема Мілевського, аби вони були здорові до цього раунду Ліги Європи
Нагадаємо, що сьогодні відбулися жеребкування Ліги Європи.