ua en ru

Хуг сьогодні в Донецьку зустрінеться з ватажком ДНР

Хуг сьогодні в Донецьку зустрінеться з ватажком ДНР Фото: Олександр Хуг (facebook.com/oscesmm)

Заступник голови місії ОБСЄ обговорить з Захарченком безпеку спостерігачів і дотримання мінських угод

Заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг сьогодні в окупованому Донецьку зустрінеться з главою самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександром Захарченком. Про це йдеться в повідомленні місії ОБСЄ в Facebook.

Повідомляється, що згідно з мандатом Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні постійно підтримує контакти, в тому числі, з керівництвом "республік" Донбасу, щоб сприяти нормалізації ситуації.

"Саме з цією метою сьогодні в Донецьку перший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг планує зустрітися з паном Захарченком", - йдеться в повідомленні.

В ОБСЄ зазначили, що Хуг на зустрічі підніме питання безпеки спостерігачів місії, обговорить дотримання мінських угод і захист об'єктів життєзабезпечення.

Відповідно до свого мандата Спеціальна моніторингова місія #ОБСЄ в Україні постійно долучається до широкого кола співроз...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок так званої "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький виїхав з окупованого Луганська на територію Російської Федерації.