ua en ru

Хорватія - Україна: прогноз букмекерів на матч

Хорватія - Україна: прогноз букмекерів на матч Фото: Хорватія - Україна

Фахівці вважають фаворитом збірну Хорватії

Онлайн-трансляція п'ятого туру європейської кваліфікації чемпіонату світу 2018 року між збірними Хорватії та України розпочнеться РБК-Украина у 21:30, а дивитися матч можна на ТРК "Україна" та телеканалі "Футбол 2". Букмекери вважають, що підопічні Анте Чачіча є фаворитами протистояння.

24 березня, 21:45
Загреб, стадіон "Максимір"

Хорватія - Україна: прогноз букмекерів

На перемогу збірної Хорватії букмекерська контора bwin приймає ставки з коефіцієнтом 1,53. Перемога України оцінюється у 8,2. А ймовірність нічийного результату - 4,14.

Букмекери з William Hill також вважають "шашкових" фаворитами цього матчу. На успіх хорватської команди контора приймає ставки з коефіцієнтом 1,5, а на перемогу нашої збірної – 7,43. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 4,02.

Розсудить матч бригада арбітрів з Іспанії. Головним рефері матчу призначено 40-річний Антоніо Матеу Лаоса. Асистенти арбітра - Пау Себриан Девіс і Хав'єр Агілар Родрігес, резервний арбітр - Карлос Клос Гомес. Спостерігач арбітражу - Андреас Шлюхтер (Швейцарія).

Орієнтовні склади команд:

Хорватія: Субашич, Едвай, Виду, Митрович, Піваріч, Бадель, Ракітіч, Модріч, Манджукіч, Брозович, Калініч.

Україна: Пятов, Бутко, Ракицький, Ордець, Матвієнко, Степаненко, Сидорчук, Зінченко, Ярмоленко, Коноплянка, Селезньов

Нагадаємо, нападник Роман Зозуля, півзахисник Руслан Малиновський, захисники Сергій Кривцов і Артем Федецький не зможуть допомогти збірній Україні в матчі проти Хорватії.