ua en ru

Чим хороша розумна побутова техніка: підсумки року в дослідженні Whirlpool

Компанія Whirlpool провела довгострокове дослідження smart-системи в колекції Whirlpool 6th Sense Live Suite. Результати показали, що дистанційне керування побутовими приладами не тільки спрощує процес користування ними, але робить його більш ефективним для бюджету і цікавим для всіх членів сім'ї.

Кожен рік світові виробники побутової техніки представляють світові унікальні технології та інноваційні розробки. Користуватися сучасними пристроями стає простіше і зручніше.

Компанія Whirlpool провела дослідження, предметом якого стало дистанційне керування приладами. Дослідження носило довгостроковий характер, для участі були запрошені два десятки сімей, які користувалися певними пристроями зі smart-системою протягом цілого року.

Всім сім'ям у користування була вручена нова колекція Whirlpool 6th Sense Live Suite. У цей комплект входить: сушильна і пральна машина SupremeCare, яку ви можете знайти за посиланням http://tehnik.od.ua/stiralnye-mashiny/, холодильник Supreme NoFrost Combi, а також посудомийна машина PowerDry. Вся колекція оснащена розумною системою управління, що дозволяє через Wi-Fi віддалено управляти технікою за допомогою смартфона або планшета. Спеціально для моніторингу і управління було розроблено мобільний додаток Whirlpool 6th Sense Live Suite.

Marco Signa, представник Whirlpool EMEA, зізнався: «Для нас було важливо створити інноваційні, але прості і інтуїтивно зрозумілі побутові прилади, а також розробити якісно нові функції, які принесуть реальну користь споживачеві. Розумний будинок повинен адаптуватися до потреб сучасних сімей і працювати в повній згоді з їх щоденними бажаннями. Ми не тільки створили перший комплект побутової техніки, яка дійсно спрощує повсякденне життя, але і продовжуємо безперервно дослідити досвід реальних сімей, що дуже допомагає вдосконалювати наші продукти та технології».

Результати дослідження показали, що розумне управління не просто спрощує користування, але і скорочує витрати на комунальні платежі. Як це спрацювало? Завдяки інформативності програми користувачі могли відслідковувати кількість витраченої електроенергії та води. Виявилися корисними і дані про актуальні тарифи. Так сім'ї змогли вибирати оптимальний час прання для більшої економії ресурсів і згодом сімейного бюджету.

Для того, щоб було легше розібратися з тією або іншою функцією, додаток висилає інтерактивні підказки користувачів. Крім цього, учасники дослідження отримували повідомлення про стан циклу посудомийної або пральної машин.

Окремої уваги заслуговує той факт, що задоволення від такої розваги віддаленого управління отримували не тільки жінки, але і чоловіки з дітьми. Таким чином повсякденні домашні справи здалися їм захоплюючими, що особливо оцінили господині, які звикли виконувати всю домашню роботу самостійно.