ua en ru

Хонда вперше забив за "Мілан", "Реал" і "Сіті" пройшли далі в національних кубках

Роналду знову забив за "Реал", "Манчестер Сіті" крупно виграв в Кубку Англії, а Кейсуке Хонда забив свій перший м'яч у складі "Мілана".

Роналду знову забив за "Реал", "Манчестер Сіті" крупно виграв в Кубку Англії, а Кейсуке Хонда забив свій перший м'яч у складі "Мілана".

Італія

"Мілан" прийшов в себе після низки невдач у серії А і в 1/8 фіналу кубка країни під керівництвом тимчасового тренера Мауро Тассотти взяв верх над "Спецією" - 3:1. До перерви у складі "россонері" голами відзначилися Робіньо і Джампаоло Пацціні, а в другому таймі свій перший гол у новому клубі забив Кейсуке Хонда, який перебрався в Італію з московського ЦСКА. Вже в наступну середу "Мілан" зіграє в 1/4 фіналу з "Удінезе".

Після вильоту "Спеції" єдиним представником серії В у турнірі залишилася "Сієна", яка в своєму матчі розгромила аутсайдера серії А "Катанію" (4:1) і тепер зустрінеться з "Фіорентиною". Останнім чвертьфіналістом став "Наполі". Південці не без праці зломили опір "Аталанти" (3:1), нагородою за що стане поєдинок з чинним володарем трофею - "Лаціо".

Іспанія

Після мадридської перемоги над "Осасуною" з рахунком 2:0 "Реал" відчував себе у відносній безпеці і міг сильно не напружуватися, але в ці дні Кріштіану Роналду робить що хоче. Новоспечений володар "Золотого м'яча" ФІФА в першому таймі вразив ворота памплонців ударом зі штрафного, а після перерви Анхель Ді Марія зробив сумарний результат 4:0. У час, що залишився Фабіу Коентрау заробив червону картку, а Альваро Мората покинув поле з травмою голови без можливості бути заміненим, що залишило мадридців удев'ятьох.

Тепер "Реал" зустрінеться з "Еспаньолом", який після першої зустрічі з "Алькорконом" поступався в рахунку 0:1, але взяв верх в матчі - 4:2. В останні шість хвилин зустрічі у складі "папуг" відзначилися Віктор Альварес і Піци. Незадовго до цього "Алькоркон" вийшов вперед за сумою двох матчів завдяки голу Хавито.

"Атлетик" з Більбао після першої зустрічі з "Бетісом" також поступався з рахунком 0:1, але в середу Мікель Ріко Морено забив по разу в кожному з таймів, забезпечивши баскському клубу перемогу з загальним рахунком 2:1. У півфіналі "Атлетик" зіграє з чинним володарем трофею - "Атлетико".

"Барселона" поєдинок проведе пізніше, але з урахуванням розгрому "Хетафе" в першому матчі з рахунком 4:0 в її кінцевій перемозі сумніватися не доводиться. Якщо не трапиться катаклізму, каталонці зіграють у наступному раунді з "Леванте", який переграв "Райо Вальєкано" за рахунок гола Давида Барраля - 1:0.

Англія

"Манчестер Сіті" очікувано поповнив список учасників четвертого кола Кубка Англії. Блакитним довелося брати участь у переграванні поєдинку з "Блекберном", але з другої спроби команда Мануеля Пеллегріні зробила все як треба - 4:0. Втім, перший м'яч у ворота гостей Альваро Негредо послав лише в компенсований до першого тайму час. Він же потім рахунок подвоїв.

Дубль до дублю згодом додав Едін Джеко, але більше шанувальників манкуніанців повинен був порадувати гол Серхіо Агуеро. Після місячної відсутності через травми аргентинець вийшов на заміну і буквально першим дотиком забив м'яч. В 1/16 фіналу "Сіті" зіграє 25 січня проти "Уотфорда".

Нагадаємо, що раніше "Атлетіко" обіграв "Валенсію", а "Лаціо" впорався з "Пармою".

Використані матеріали УЄФА