ua en ru

У ході спецоперації ФСБ Росії в Санкт-Петербурзі вбиті четверо бойовиків

У ході спецоперації ФСБ Росії в Санкт-Петербурзі вбиті четверо бойовиків Фото: ФСБ Росії

Постраждалих серед мирного населення і співробітників правоохоронних органів немає

В Санкт-Петербурзі (РФ) в результаті спецоперації по затриманню підозрюваних терористів були вбиті четверо бойовиків, які перебували у федеральному розшуку. Про це заявив офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін, повідомляє "Інтерфакс".

"В середу близько полудня в Санкт-Петербурзі в багатоквартирному будинку на Ленінському проспекті співробітниками регіонального УФСБ проводилися заходи по затриманню осіб, які перебувають у федеральному розшуку за звинуваченням в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону", - повідомив Маркін.


Маркін також зазначив, що при затриманні бойовики відкрили вогонь по співробітниках правоохоронних органів.

"Вогнем у відповідь четверо бойовиків, які знаходилися в квартирі, були знищені", - сказав він, додавши, що постраждалих серед мирного населення і співробітників правоохоронних органів немає.

Згідно повідомленні, за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 317 КК РФ (посягання на життя співробітника правоохоронних органів), ст. 222 КК РФ (незаконний оборот зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв).

На даний момент на місці події проводиться огляд місця події слідчими-криміналістами, встановлюються особи бойовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Санкт-Петербурзі (РФ) у житловому будинку на Ленінському проспекті проходить масштабна спецоперація із затримання передбачуваних терористів.