ua en ru

У Хмельницькому сталася пожежа в оздоровчо-розважальному комплексі

У Хмельницькому сталася пожежа в оздоровчо-розважальному комплексі Фото: ліквідація пожежі в Хмельницькому (прес-центр ДСНС)

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі

У Хмельницькому 4 листопада 2017 року о 15:46 стало відомо про задимлення на горищі оздоровчо-розважального комплексу на вул. Соборна, 1А. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"На місці виклику було встановлено, що загоряння виникло у горищному приміщенні оздоровчо-розважального комплексу на площі 5 кв. м та супроводжувалося сильним задимленням. Рятувальники в складі ланки газодимозахисної служби за допомогою автодрабини потрапили всередину горищного приміщення та ліквідували загоряння", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що завдяки вчасному виявленню пожежі, залученню спецтехніки та оперативним і злагодженим діям рятувальників о 15:53 на ранній стадії загоряння ліквідували та не допустили поширення вогню в приміщення 6-поверхової будівлі комплексу з масовим перебуванням людей.

Як доповіли у відомстві, ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

У Хмельницькому сталася пожежа в оздоровчо-розважальному комплексіУ Хмельницькому сталася пожежа в оздоровчо-розважальному комплексіУ Хмельницькому сталася пожежа в оздоровчо-розважальному комплексі

Фото: пожежа в оздоровчому комплексі Хмельницького (прес-центр ДСНС)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі в санаторії "Червоні зорі" на вулиці Бернардацці ввечері в середу, 1 листопада, виникла сильна пожежа.