ua en ru

Хмару залишили кандидатом у комісію з обрання членів Нацагентства по боротьбі корупції, - нардеп

Хмару залишили кандидатом у комісію з обрання членів Нацагентства по боротьбі корупції, - нардеп Фото: Дмитро Добродомов

Очікується відповідь з МВС

Комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції залишив Олексія Хмару кандидатом у члени комісії з відбору членів Агентства по боротьбі з корупцією, поки не надійде відповідь з Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомив народний депутат України, секретар комітету з питань запобігання і протидії корупції Дмитро Добродомов у своєму Facebook.

"Сьогодні на Комітеті депутати розбиралися з ситуацією, яка виникла навколо Хмари. Ми прийняли рішення направити відповідні запити в правоохоронні органи з приводу зняття або незняття судимості, і потім будемо приймати рішення щодо того, чи є перешкоди для вступу в посаду", - сказав Добродомов.

Антикорупційний комітет залишив Хмару кандидатом у комісію з відбору членів Агентства по боротьбі з корупцією, поки не н...

Posted by Дмитро Добродомов on 3 червня 2015 р.

Нагадаємо, Верховна Рада України не підтримала проект постанови № 2922 "Про визначення кандидатури до складу конкурсної комісії з відбору на зайняття посад членів Національного агентства з питань запобігання корупції"