ua en ru

На хімзаводі в Криму обвалилася покрівля одного з цехів

На хімзаводі в Криму обвалилася покрівля одного з цехів Фото: "Кримський титан" (dmitryfirtash.com)

В результаті інциденту жертв і постраждалих немає

На хімічному заводі "Кримський Титан" вранці 9 серпня 2017 року обвалилася покрівля одного з цехів, передають "Крим. Реалії" з посиланням на місцеве "управління" Міністерства з надзвичайних ситуації Росії.

Повідомляється, що в Армянську обрушилася покрівля одного з цехів на території хімзаводу "Кримський Титан". В результаті інциденту жертв і постраждалих немає.

"В одноповерховій будівлі на території підприємстві Армянської філії ТОВ "Титанові інвестиції" сталося обвалення конструкцій покрівлі на площі біля 3,5 тис. кв. м. За попередньою інформацією, на роботу підприємства це не вплинуло. Загрози для здоров'я працівників підприємства і подальшого обвалення немає", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на території прилеглих населених пунктів не виявлено перевищення концентрації небезпечних хімічних речовин.

Нагадаємо, в квітні 2017 року військова прокуратура звинуватила завод бізнесмена Дмитра Фірташа в постачаннях сировини до окупованого Криму. У зверненні прокуратури наводиться інформація про те, що "Юкрейніан Кемікал Продактс" відправляє на тимчасово окуповану територію України титанову сировину.