ua en ru

У Херсонській області СБУ викрила на хабарі рибінспектора

У Херсонській області СБУ викрила на хабарі рибінспектора Фото: затриманий зловмисник (ssu.gov.ua)

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу

У Херсонській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарі рибінспектора. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу СБУ.

Як зазначається, на систематичних хабарах правоохоронці викрили головного державного інспектора одного з відділів оперативного управління Держагентства рибного господарства.

"Посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди за невжиття заходів правового реагування щодо осіб, які здійснювали несанкціонований вилов риби у контрольованій прикордонній зоні", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що зловмисник вимагав за свої "послуги" до 5 тис. гривень. Його затримали на хабарі у 4,5 тис. гривень в одному з райцентрів області.

"У межах кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарі трьох поліцейських Дніпропетровської області.

Також повідомлялося, що на Волині начальника відділу ДАБІ судитимуть за хабар у 4 тис. доларів.