ua en ru

У Дніпропетровській області СБУ викрила на хабарі трьох поліцейських

У Дніпропетровській області СБУ викрила на хабарі трьох поліцейських Фото: затримання зловмисників (ssu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрила на хабарі трьох поліцейських Дніпропетровської області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу СБУ.

Як зазначається, на хабарі затримали трьох інспекторів сектору реагування патрульної поліції одного із районних відділень Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що правоохоронці вимагали від місцевого мешканця 10 тис. гривень, за які обіцяли непритягнення до кримінальної відповідальності за використання фальшивих документів на транспортний засіб.

Зловмисників затримали у Новомосковську під час отримання 5 тис. гривень хабара. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

Фото: затримання зловмисників (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, детективи Національного антикорупційного бюро України затримали чоловіка при спробі підкупу прокурора Генпрокуратури за 15 тис. доларів.

Також повідомлялося, що за підозрою в отриманні хабара затримали члена поліцейської комісії головного управління Нацполіції у Львівській області Володимира Марусяка.