ua en ru

У Херсонській області вилучили наркотиків на 600 тис. гривень

У Херсонській області вилучили наркотиків на 600 тис. гривень Фото: наркотики (facebook.com/khersonpolice.official)

Поліцейські затримали чотирьох чоловіків, які займалися обігом опію

У Херсонській області правоохоронці затримали групу, яка налагодила канал постачання та розповсюдження ацетильованого опію на території регіону. Про це повідомила прес-служба управління Національної поліції в Херсонській області.

"Поліцейські встановили, що до групи входили чотири чоловіка віком від 30 до 45 років. Двоє з них раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за збут наркотиків та крадіжки. Ролі між учасниками були розподілені. Вони отримували екстракційний опій з іншої області, переробляли його на ацетильований, фасували та збували на території міста та області", - заявили в поліції.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності поліції області Андрія Денисьєва, підозрювані діяли протягом року. Вони використовували високий рівень конспірації, постійно змінювали місця свого проживання та засоби зв’язку. Збували наркотики шляхом закладок та під час особистих зустрічей з клієнтами.

"Під час обшуків поліцейські вилучили у зловмисників 600 грам екстракційного опію, 50 мл ацетильованого опію та 30 мл ангідриду оцтової кислоти. Також були вилучені пакувальний матеріал, ваги, банківські картки, засоби зв'язку, комп'ютерна техніка та гроші, отримані від збуту наркотиків. За приблизними підрахунками, сума вилучених наркотиків складає понад 600 тисяч гривень", - зазначили в поліції.

Правоохоронці відкрили провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

На Херсонщині поліцейські вилучили наркотиків на суму понад 600 тисяч гривень (ФОТО) #поліція #новини #наркотики #Херсон...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше поліцейські виявили в Дніпропетровській області 1,5 кілограма марихуани.