ua en ru

У Дніпропетровській області місцева мешканка зберігала в будинку 1,5 кг марихуани

У Дніпропетровській області місцева мешканка зберігала в будинку 1,5 кг марихуани Фото: марихуана (Pixabey)

Наркотики вилучили поліцейські в ході обшуку

У Дніпропетровській області місцева мешканка зберігала в будинку 1,5 кілограма марихуани. Про це повідомляє прес-служба поліції у Дніпропетровській області.

"44-річна жінка зберігала в будинку в місті П'ятихатки 1,5 кг наркотичної речовини "марихуана", розфасованого в 10 сліп-пакетів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, санкціонований судом обшук за місцем проживання місцевої жительки провели співробітники управління протидії наркозлочинності 21 жовтня 2017 року в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Наголошується, що вилучену речовину направили на дослідження. Зараз поліція встановлює злочинні зв'язки підозрюваного і можливі канали розповсюдження марихуани.

У Дніпропетровській області місцева мешканка зберігала в будинку 1,5 кг марихуани

Фото: у Дніпропетровській області вилучено 1,5 кг марихуани (dp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі поліцейські вилучили метамфетамін на 150 тис. гривень. Так, наркотик, розфасований в 20 сліп-пакетів, та електронні ваги виявили співробітники управління протидії наркозлочинності під час обшуку за місцем проживання 34-річного чоловіка.