ua en ru

Хайнкес може очолити "Баварію" до кінця сезону, - Bild

Хайнкес може очолити "Баварію" до кінця сезону, - Bild Фото: Юпп Хайнкес (instagram.com-fichajes24)

Хайнкес вже тричі ставав тренером "Баварії"

Колишній головний тренер футбольного клубу "Баварія" Юпп Хайнкес може знову очолити клуб до кінця сезону. Про це повідомляє Bild.

"Баварія" до кінця сезону може запросити Юппа Хайнкеса, який тричі ставав тренером ФК, знову тренувати команду, яку він залишив у 2013 році", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, президент клубу Улі Хенесс і голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге раніше ясно дали зрозуміти, що Карло Анчелотті звільняють, оскільки "Баварія" "не потребує новачка в критичній ситуації" після 7 матчів у бундеслізі.

Відзначимо, 28 вересня "Баварія" оголосила про те, що головний тренер команди Карло Анчелотті відправлений у відставку. Разом з Анчелотті команду покинули і всі його помічники. Тимчасовим в.о. головного тренера був призначений Віллі Саньоль.

Так, Хайнкес очолював "Баварію" тричі. В останній раз він покинув клуб в 2013 році, після чого завершив кар'єру тренера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній тренер дортмундської "Борусії" і "Майнца" Томас Тухель найближчим часом очолить мюнхенську "Баварію".