ua en ru

Хацкевич призначений новим головним тренером "Динамо"

Хацкевич призначений новим головним тренером "Динамо" Фото: Олександр Хацкевич очолив "Динамо"

На цій посаді він змінив Сергія Реброва

Білоруський фахівець Олександр Хацкевич призначений новим головним тренером київського "Динамо". Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

Контракт розрахований на два роки. У тренерський штаб Хацкевича увійшли Максим Шацьких, Олег Лужний і тренер воротарів Михайло Михайлов.

На цьому посту Хацкевич змінить Сергія Реброва, який після трьох років роботи прийняв рішення покинути команду.

Олександр Хацкевич футбольну кар'єру розпочинав у мінському "Динамо", звідки в 1996 році перейшов в київське "Динамо". За "біло-синіх" грав до 2004 року. Разом з "Динамо" він сім разів ставав чемпіоном України і чотири рази - володарем Кубка України.

Потім недовгий час виступав за китайський "Тяньцзинь Теда" і латвійську "Венту". Завершував кар'єру в рідному мінському "Динамо".

Тренерську кар'єру розпочав у 2007 році в якості граючого тренера "Динамо" (Мінськ). З 1 лютого 2010 по квітень 2011 року працював асистентом головного тренера національної збірної України. У грудні 2010 року очолив молодіжну команду київського "Динамо", влітку 2013 року - "Динамо-2". 4 грудня 2014 був призначений головним тренером національної збірної Білорусі, яку очолював до 6 грудня 2016 року.

Нагадаємо, раніше президент київського клубу Ігор Суркіс анонсував підписання контракту з новим тренером "Динамо".