ua en ru

У Харківській області затримано кримінального авторитета Сумбата Тбіліського

У Харківській області затримано кримінального авторитета Сумбата Тбіліського Фото: затриманий кримінальний авторитет (ДПСУ)

Громадянина Грузії затримали співробітники відділу прикордонної служби "Козача Лопань"

У Харківській області сьогодні вночі, 11 березня 2018 року, співробітники відділу прикордонної служби "Козача Лопань" затримали громадянина Грузії, добре відомого в кримінальному середовищі. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що в ході реалізації оперативної інформації правоохоронці Харківського загону за 50 метрів від державного кордону виявили та затримали іноземця без документів, який намагався незаконно потрапити на територію РФ.

"Як з’ясувалось, затриманий є кримінальним авторитетом, відомий за прізвиськом Сумбат Тбіліський. Чоловіка розшукували українські правоохоронні органи за можливу причетність до протиправної діяльності на території нашої держави. Тікаючи від українського правосуддя, іноземець намагався незаконно перетнути державний кордон поза пунктом пропуску", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, стосовно затриманого складено необхідні протоколи. Громадянина Грузії передано представникам Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі сталася бійка між місцевим кримінальним авторитетом і ветераном АТО.