ua en ru

У Харківській області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси

У Харківській області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як повідомляється, правоохоронці у ході обшуку вдома у 35-річного мешканця Новобаварського району виявили обріз рушниці, близько 7 кг пороху, набої, прес для виготовлення набоїв, 39 магазинів от АПС та гладкоствольну рушницю.

"Безробітний чоловік пояснив, що прес для виготовлення патронів, магазини та порох він купував через мережу Інтернет з метою подальшого їх перепродажу, а рушниці були йому подаровані", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує 7 років позбавлення волі.

Працівники харківської поліції вилучили у чоловіка боєприпаси Оперативну інформацію про те, що у 35-річного чоловіка ...

Опубліковано Поліція Харківщини 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала двох чоловіків із зброєю та боєприпасами на автостанції в Харкові.