ua en ru

Поліція затримала двох чоловіків із зброєю та боєприпасами на автостанції в Харкові

Поліція затримала двох чоловіків із зброєю та боєприпасами на автостанції в Харкові Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові на автостанції поліція затримала двох чоловіків зі зброєю та боєприпасами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Співробітники поліції виявили кілька фактів незаконного носіння зброї та вибухових пристроїв. Чоловіків з небезпечними предметами правоохоронці виявили на автостанції", - йдеться у повідомленні.

Так, повідомляється, що при проведенні огляду речей в сумці у одного з чоловіків, які правоохоронцям видалися підозрілими, 22-річного мешканця іншої області, було виявлено штик-ніж, німецький бойовий ніж, а також корпус ручної гранати РГД-5, Ф-1, два уніфіковані запали до ручних гранат.

У іншого чоловіка - 23-річного громадянина, поліція виявила корпус ручної гранати РДГ-5 та уніфікований запал до ручних гранат.

Наразі за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 та ч.2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Співробітники поліції виявили кілька фактів незаконного носіння зброї та вибухових пристроїв Чоловіків з небезпечними п...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві поліція вилучила у чоловіка автомат з набоями.