ua en ru

У Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГ

У Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГ Фото: поліція

В результаті події постраждалих немає

У Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з ручного протитанкового гранатомета (РПГ). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"7 вересня близько 22:50 до Краснокутського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Павлюківка невідомі зробили постріл у господарське приміщення, яке розташоване на території приватного домоволодіння На місце події виїхали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Встановлено, що будинок належить 22-річній мешканці Харкова", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі проведено огляд території, зібрані речові докази та направлені на експертизу. Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство).

У Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГУ Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГУ Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГУ Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГУ Харківській області невідомі обстріляли приватний будинок з РПГ

Фото: невідомі обстріляли приватний будинок з РПГ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція затримала 5 членів злочинного угруповання за підозрою в нападі на водіїв в 11 областях України.