ua en ru

У Харківській області чоловік загинув, впавши з даху приватного будинку

У Харківській області чоловік загинув, впавши з даху приватного будинку Фото: поліція (РБК-Україна)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області вчора, 15 липня 2017 року, чоловік загинув, впавши з даху приватного будинку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області Facebook.

Як повідомляється, 52-річний мешканець села Артемівка впав з висоти 5-ти метрів, ремонтуючи дах будинку і від отриманих ушкоджень помер на місці.

Подія сталася вчора о 9:15, за адресою виїжджала слідчо-оперативна група Печеніжського відділення поліції.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

#Поліція_Харківщини На Харківщині чоловік впав з висоти п’яти метрів Від отриманих ушкоджень 52-річний мешканець села А...

Опубліковано Поліція Харківщини 15 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області співробітниця поштового відділення інсценувала пограбування заради власної наживи. В ході розслідування правоохоронці з'ясували, що факту вчинення злочину не було, а жінка все вигадала, вона розсипала пральний порошок на робочому місці і на підлогу, розкидала предмети, зв'язала себе руки і ноги скотчем, після чого подзвонила чоловіку і повідомила про напад. У свою чергу, чоловік викликав поліцію.