ua en ru

У Харкові у жінки на вулиці відібрали 115 тис. гривень

У Харкові у жінки на вулиці відібрали 115 тис. гривень Фото: поліція

Двоє невідомих напали жінку, бризнули їй в обличчя газовим балончиком та заволоділи ноутбуком і грошима

У Харкові вчора, 23 травня 2017 року, у жінки на вулиці відібрали 115 тис. гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"На вулиці двоє невідомих напали на 43-річну жінку, бризнули їй в обличчя газовим балончиком та заволоділи ноутбуком і грошима в сумі 115 тисяч гривень. Повідомлення про подію надійшло вчора до Індустріального відділу поліції від потерпілої", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася на вулиці Біблика. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вживають усі необхідні заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Поліцейські Харкова розшукують чоловіків за скоєння розбійного нападу На вулиці двоє невідомих напали на 43-річну жінку...

Опубліковано Поліція Харківщини 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області правоохоронці виявили автомобіль зі зброєю. В ході огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили макети ґвинтівки Мосіна калібру 7,62 мм та ґвинтівки СВТ-40 калібру 7,62 мм та 4 магазина з холостими набоями до них.