ua en ru

У Харкові замінували декілька підприємств

У Харкові замінували декілька підприємств Фото: поліція

У перелік замінованих об'єктів потрапили завод імені Малишева, завод імені Фрунзе і "Харківобленерго"

У Харкові правоохоронні органи перевіряють інформацію про замінування низки промислових об'єктів, що знаходяться по вулиці Плеханівській. Про це прес-служба головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Сьогодні, 1 лютого, близько 7:40 в Комінтернівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на об'єктах, розташованих на вулиці Плеханівській 126,126 А, нібито закладена вибухівка", - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що за даними адресами знаходяться завод імені Малишева, завод імені Фрунзе і "Харківобленерго".

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, кінологи. Проводиться огляд території, евакуація громадян.

Нагадаємо, 11 січня 2016 року в Одесі "замінували" будинок Суворовського районного суду. Інформація про замінування не підтвердилася.

Зазначимо також, що 6 січня в Києві затримали "мінера" метро, ресторанів і держустанов.

"Днями до вартовим поліцейським, які несуть службу на станції метро "Лісова", звернувся громадянин, який вказав на чоловіка, який у своєму телефонній розмові кілька разів вживав слово "мінування". Поліцейські зупинили підозрілого чоловіка і запросили в кімнату поліції. Встановивши його особу, правоохоронці з'ясували, що він причетний до серії анонімних мінувань. 32-річний місцевий житель, жартуючи, дзвонив в поліцію і повідомляв про замінування різних об'єктів, при цьому представлявся працівником спецслужб", - йдеться в повідомленні ГУ Нацполиции в Києві.