ua en ru

У Харкові стався вибух у дворі приватного будинку

У Харкові стався вибух у дворі приватного будинку Фото: поліція

Пошкоджено автомобіль "Тойота" та фасади будівель, розташованих поряд з епіцентром вибуху

У Харкові внаслідок розриву гранати стався вибух у дворі приватного будинку. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, внаслідок вибуху у дворі приватного будинку пошкоджено автомобіль "Тойота" та фасади будівель, розташованих поряд з епіцентром вибуху. Постраждалих осіб немає.

"Сьогодні близько 06:00 до чергової частини Шевченківського відділення поліції в місті Харкові надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї одного з приватних домоволодінь на вулиці Шатилівській стався вибух. За адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили власника будинку. Ним виявився 54-річний чоловік. На момент вибуху він разом з родиною знаходився вдома", - йдеться у повідмоленні.

Правоохоронці встановили, що невідомі кинули у двір потерпілого гранату, яка вибухнула та пошкодила фасад будівель та автівку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

"Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події та розшукують осіб, які скоїли даний злочин. Слідчі дії тривають", - йдеться у повідомленні.

У Харкові стався вибух у дворі приватного будинкуУ Харкові стався вибух у дворі приватного будинкуУ Харкові стався вибух у дворі приватного будинкуУ Харкові стався вибух у дворі приватного будинкуУ Харкові стався вибух у дворі приватного будинку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кропивницькому порушили справу за фактом вибуху гранати в приміщенні спецназу.