ua en ru

У Харкові правоохоронці зі стріляниною затримали двох ймовірних терористів ІДІЛ

У Харкові правоохоронці зі стріляниною затримали двох ймовірних терористів ІДІЛ Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Один із затриманих поранений в ногу

У Харкові вчора ввечері, 13 липня 2017 року, правоохоронці зі стріляниною затримали двох терористів "Ісламської держави" (ІДІЛ). Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

"У четвер, 13 липня, в Харкові біля ТРЦ "Караван" на Олексіївці сталася стрілянина. Інцидент стався близько 19:30 на парковці торгового центру", - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, до двох чоловіків, один з яких був неслов'янської зовнішності, підійшли двоє громадян в цивільному і наказали тим лягти на землю. Після цього один з чоловіків кинувся бігти, в нього вистрілили і він упав, другий чоловік в цей час залишався біля машини. За попередньою інформацією, куля потрапила в ногу чоловікові.

У коментарі виданню, правоохоронці, які перебували на місці події, повідомили, що в результаті спецоперації були затримані два терориста ІДІЛ.

altaltalt

Фото: затримання зловмисників (NewsRoom)

Крім того, повідомляється, що за словами начальника прес-центру управління СБУ в Харківській області Владислава Абдули, співробітники управління затримали злочинця, який перебував у міжнародному розшуку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області працівниця поштового відділення інсценувала пограбування.