ua en ru

У Харкові поліція перевіряє повідомлення про замінування суду

У Харкові поліція перевіряє повідомлення про замінування суду Фото: вибухотехніки (facebook.com/artem.shevchenko.9)

У Харкові "замінували" господарський суд

У Харкові співробітники Національної поліції перевіряють повідомлення про замінування суду. Про це повідомляє прес-служба поліції у Харківській області в Facebook.

"Поліцейські Харкова перевіряють інформацію про замінування господарського суду. За адресою працює слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції і експерти вибухотехнічного управління харківської міліції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, невідомий чоловік подзвонив в поліцію близько 10:45 і повідомив, що заміновано суд на проспекті Науки. Проводиться евакуація громадян. Перевірка триває.

Поліцейські Харкова перевіряють інформацію щодо замінування господарського суду За адресою працює слідчо-оперативна груп...

Опубліковано Поліція Харківщини 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області поліція затримала жінку, яка протягом трьох тижнів "мінувала" Вишгородську гідроелектростанцію.

Телефонним терористом виявилася 60-річна уродженка Хмельницької області, що тимчасово працювала продавцем на одному зі столичних ринків.