ua en ru

У Харкові поліцейський автомобіль потрапив у ДТП, є постраждалий

У Харкові поліцейський автомобіль потрапив у ДТП, є постраждалий Фото: у Харкові сталася ДТП за поліцейською машиною (pixabay.com)

В аварії постраждав заступник начальника слідчого управління поліції

У Харкові службовий автомобіль поліції потрапив в аварію, в результаті якої постраждав заступник начальника слідчого управління поліції. Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області.

Повідомляється, що 4 липня близько 22:40 на проспекті Петра Григоренка сталася ДТП за участю службового автомобіля поліції.

"Водій "Фольксвагена", заступник начальника слідчого управління, скоїв наїзд на перешкоду. Правоохоронець був доставлений в одну з лікарень міста. Згідно з висновками медичного обстеження, працівник поліції перебував за кермом тверезим", - йдеться в повідомленні.

За фактом аварії призначено службове розслідування, на час його проведення поліцейський відсторонений від виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області сталася смертельна ДТП за участю бензовозу. Загинув водія мікроавтобуса, що зіткнувся з бензовозом.