ua en ru

У Львівській області сталося смертельне ДТП за участю бензовоза

У Львівській області сталося смертельне ДТП за участю бензовоза Фото: ДТП (Варта1)

У ДТП загинув водія мікроавтобуса, що зіткнувся з бензовозом

У Львівській області на трасі Київ - Чоп поблизу села Давидів Пустомитівського району сталася дорожньо-траспортні происшестиве за участю бензовозу і мікроавтобуса зі смертельним результатом. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій бензовозу "ЗІЛ 431412", 53-річний житель одного з сіл Пустомитівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Пежо Боксер" під керуванням 68-річного львів'янина.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса загинув на місці пригоди. Троє пасажирів, мешканців Львова, з яких двоє дітей, отримали тілесні ушкодження. У 56-річного чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні садна голови і обличчя, і множинні переломи. Він госпіталізований в реанімаційне відділення. Двох дітей також госпіталізували.

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України.

altaltalt

Фото: ДТП (Варта1)

Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Призначені експертизи.

Нагадаємо, раніше в Подольську Одеської області вантажний автомобіль врізався у "швидку", в результаті чого постраждали дві людини.