ua en ru

У Харкові підірвуть п'ятиповерхівку

У Харкові підірвуть п'ятиповерхівку Фото: поліція

На проспекті Науки проведуть демонтаж шляхом вибуху

У Харкові на проспекті Науки в районі будинку 25-Б 15 липня з 10 до 11 ранку проводитиметься демонтаж шляхом вибуху п'ятиповерхової незавершеної аварійної будівлі. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Харкова в Facebook.

"З метою забезпечення безпеки громадян буде обмежено рух по найближчих вулицях", - йдеться в повідомленні.

До уваги гостей та мешканців міста! 15 липня 2017 року з 10-ї до 11-ї години на проспекті Науки в районі будинку 25-Б...

Опубліковано Патрульна поліція Харкова 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківської області працівниця поштового відділення інсценувала пограбування заради власної наживи.

Як наголошується, пригода сталася 13 травня 2017 року у Вовчанському районі області. 54-річна глава відділення "Укрпошта" заявила, що близько 10:00 невідомий, одягнений у камуфлированную одяг і "балаклаву", зайшов у приміщення пошти і несподівано накинувся на неї і забрав із сейфу гроші в сумі близько 5 тисяч гривень.

У ході розслідування правоохоронці з'ясували, що факту скоєння злочину не було, а жінка все вигадала, вона розсипала пральний порошок на робочому місці і на підлогу, розкидала предмети, зв'язала собі руки і ноги скотчем, після чого зателефонувала чоловікові і повідомила про напад. У свою чергу, чоловік викликав поліцію.