ua en ru

У Харкові в ході затримання злочинців поранений поліцейський

У Харкові в ході затримання злочинців поранений поліцейський Фото: Сергій Князєв (mvs.gov.ua)

Наразі поліцейський знаходиться у лікарні

У Харкові сьогодні, 19 січня 2018 року, в ході затримання злочинців поранений поліцейський. Про це у Facebook повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"Близько 14:00 в Харкові злочинці вчинили квартирну крадіжку. Під час переслідування один з них наніс поліцейському ножове поранення в грудну клітину. Зловмисників затримали", - повідомив він.

За інформацією Князєва, поліцейського доставлено до лікарні. Наразі триває складна операція, аби врятувати життя правоохоронця.

Водохреща. В цей день Христос охрестився в Йордані. «Охрестились» й наші поліцейські Близько 14.00 в Харкові злочинці в...

Опубліковано Сергієм Князєвим 19 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок стрілянини в Одесі постраждали три правоохоронці. Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України, сьогодні близько 15:30 правоохоронці виїхали на виклик, де за попередніми даними за адресою вул. Новосельського перебуває особа, яка знаходиться у розшуку.

"Прибувши на місце пліцейські з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив троїх поліцейських, водія таксі та застрелив свого спільника. Правоохоронці намагалися затримати злочинця, але той почав відстрілюватися пістолетом-кулеметом калібром 9 мм. Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення", - повідомляли у МВС.