ua en ru

Внаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людини

Внаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людини Фото: стрілянина в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

Внаслідок стрілянини в Одесі постраждали 3 поліцейських

Внаслідок стрілянини в Одесі, яка сталася сьогодні у центрі міста, загинули дві людини. Про це в коментарі РБК-Україна повідомили в прес-службі Національної поліції.

"Ведеться спецоперація, в рамках якої тривають слідчі дії. Ми зараз маємо чотирьох поранених, з яких троє правоохоронців, маємо два трупи", - розказав представник Національної поліції Ярослав Тракало.

Внаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людиниВнаслідок стрілянини в Одесі загинули дві людини

Фото: стрілянина в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України, сьогодні близько 15:30 правоохоронці виїхали на виклик, де за попередніми даними за адресою вул. Новосельського перебуває особа, яка знаходиться у розшуку.

Перестрелка

Опубліковано Yuri Prazdnikov 19 січня 2018 р.

"Прибувши на місце поліцейські з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив троїх поліцейських, водія таксі та застрелив свого спільника. Правоохоронці намагалися затримати злочинця, але той почав відстрілюватися пістолетом-кулеметом калібром 9 мм. Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення", - повідомляють у МВС.

За інформацією МВС, наразі всі постраждалі внаслідок стрілянини в Одесі знаходяться в лікарні.

"Бойова операція в Одесі триває. Поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець, та вже знайшли чотири гранати. Триває відпрацювання катакомб у пошуках можливих спільників", - повідомляють у відомстві.

#ВАЖЛИВО: Під час затримання злочинців в Одесі поранено трьох правоохоронців (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) Наразі поліцейські знаходять...

Опубліковано МВС України 19 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини в Одесі постраждали 5 осіб.