ua en ru

У Києві поліція вилучила у чоловіка автомат з набоями

У Києві поліція вилучила у чоловіка автомат з набоями Фото: поліція (РБК-Україна)

За фактом розпочато кримінальне провадження

У Києві поліція вилучила у чоловіка автомат з набоями, за фактом розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції.

"Отримавши оперативну інформацію щодо незаконного зберігання зброї, працівники Подільського управління поліції провели обшук у квартирі 28-річного місцевого мешканця на вул. Борщагівській. Під час обстеження оселі зловмисника слідчо-оперативна група виявила автомат і патрони. Вилучену зброю правоохоронці направили на експертне дослідження… Зловмисник – 28-річний раніше не судимий місцевий мешканець", - сказано у повідомленні.

altaltalt

Фото: поліція вилучила у чоловіка автомат

Вказано, що за даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, під Києвом у місті Вишневе правоохоронці виявили арсенал зброї у переселенця з Донбасу.