ua en ru

У Харкові через аварію на теплотрасі припиняються заняття в 10 школах

У Харкові через аварію на теплотрасі припиняються заняття в 10 школах Фото: скасування занять (pixabay/comcoyot)

Без теплопостачання та гарячої води також залишилася низка житлових будинків, лікарень

У Харкові через аварію на теплотрасі у деяких школах і дитсадках у центральній частині Київського і Шевченківського районів завтра, 23 лютого, не буде занять. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

"За даними Департамента освіти, це: школи № 4, 5, 36, 37, 105, 109, 116, 131, ліцей "Професіонал", Харківський університетський ліцей; дитячі садки №36, 66, 69, 119, 127, 178, 222, 323, 397; позашкільні навчальні заклади - ДЮСШ (дитячо-юнацька спортивна школа, - ред.) №1, УПАХ (навчально-виробниче автогосподарство)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки ремонтно-відновлювальні роботи на місці аварії можуть зайняти певний час, то у всіх будівлях зливатиметься вода з систем опалення, щоб не допустити їх розморожування.

Навчальний процес планують здійснювати дистанційно або ж навчальна програма буде ущільнена наступного тижня.

"Розраховуємо, що ремонтні роботи на теплотрасі будуть закінчені найближчим часом, і вже з понеділка і школи, і дитсадки увійдуть у звичний графік", - зазначили в Департаменті освіти.

Зазначимо, аварія на тепломагістралі сталася вранці 22 лютого в районі Шатилівки у Шевченківському районі. Без теплопостачання та гарячої води залишилася низка житлових будинків, лікарень, дитсадків і шкіл.

Нагадаємо, станом на сьогодні, 22 лютого, у Кропивницькому на карантин закрили 29 шкіл.