ua en ru

У Харкові 23-24 серпня правоохоронці посилять охорону правопорядку

У Харкові 23-24 серпня правоохоронці посилять охорону правопорядку Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Особлива увага правоохоронців буде зосереджуватися на центральній частині Харкова

У Харкові 23-24 серпня 2017 року правоохоронці посилять охорону правопорядку під час масових заходів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Працівники харківської поліції посилять охорону порядку під час масових заходів. 23 та 24 серпня у місті та області відбудеться близько 100 масових заходів з нагоди Дня визволення Харкова, Дня державного прапора та 26-ї річниці з Дня Незалежності України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за попередньо інформацією, 23 серпня участь у заходах візьмуть близько 100 тисяч громадян, охорону правопорядку забезпечуватимуть майже 2 тисячі працівників Нацполіції та 250 військовослужбовців Нацгвардії. Крім того, 24 серпня участь у заходах візьмуть близько 40 тисяч громадян, а за порядком слідкуватимуть більше тисячі правоохоронців.

"Особлива увага правоохоронців буде зосереджуватися на центральній частині Харкова. Працівники поліції закликають громадян дотримуватися чинного законодавства та не провокувати конфліктні ситуації", - йдеться у повідомленні.

Працівники харківської поліції посилять охорону порядку під час масових заходів 23 та 24 серпня у місті та області відб...

Опубліковано Поліція Харківщини 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція України переведена на посилений режим несення служби через святкування Дня Незалежності.